ESZA logo

Kedvezményezett neve: L’roy Bistro Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Munkavállalók képzése a L’roy Bistro Kft.-nél
Szerződött támogatás összege: 14 170 000 Ft
Támogatás mértéke: 100 %
Projekt befejezési dátuma: 2021.02.28
Projekt azonosító száma: VEKOP-8.5.3-17-2018-00006

 

Projekt leírás:

Fontosnak tartottuk, hogy munkavállalóink folyamatosan fejlődjenek, újabb képességekre, kompetenciákra tegyenek szert. Úgy gondoljuk, hogy a mai gyorsan változó gazdasági igényekre így lehet a legjobban reagálni.

Jelen pályázat lehetővé tette számunkra, hogy versenyképes, a gazdaság igényeinek megfelelő képzettséggel, munkavállalási képességekkel rendelkező munkatársakat képezzünk, akik egyben képesek gyorsan és folyamatosan alkalmazkodni a gazdasági, társadalmi és technológiai változásokhoz. A belső hatékonyságra koncentráló fejlesztési orientáció lehetővé teszi az erőforrások megfelelő allokálását, így a piacon elfoglalt pozíciónk a jelenleg legvalószínűbb szcenárió szerint tovább fog erősödni. Az üzleti eredmény javítása azonban kihívást jelent, hiszen a létszám csökkentése nélkül, a munkatársak szakértelmének fejlesztése útján kell eredményeket elérnünk.

A képzések, és ezek által a dolgozók ismereteinek növelése és képességeik fejlesztése olyan feladat, amely állandó kihívást jelent cégünk számára. Stratégiai céljaink egyike a „life-long learning”, azaz az élethosszig tartó tanulás támogatása, amely nemcsak Európai Uniós ajánlás, hanem életbevágó szükségszerűség minden olyan vállalat számára, amely hosszabb távon szeretne növekedést és teljesítményjavulást felmutatni a saját piacán. Fontos volt cégünk számára a pályázati lehetőség, hogy a munkavállalók számára lehetőséget teremtsen egy manapság létfontosságú képzettség megszerzésére. Informális vélemény-felmérés keretében a részvevők mindegyike jelezte igényét a projektben való részvételre, ezért motivációs oldalon nem volt probléma a projekt sikerességével.

A pályázat során a képzésbe 20 fő munkavállaló került bevonásra.

A következő képzések valósultak meg:

 


 

Kedvezményezett neve: L’roy Bistro Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Gyakornoki program a L’roy Bistro Kft.-nél.
Szerződött támogatás összege: 5 900 592 Ft
Támogatás mértéke: 80 %
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.02.01
Projekt azonosító száma: VEKOP-8.3.2-18-2018-00070

 

A projekt tartalmának bemutatása

A projekt keretein belül 2 fő gyakornokot kívánunk foglalkoztatni.

Jelen pályázat lehetővé teszi számunkra, hogy versenyképes, a gazdaság igényeinek megfelelő képzettséggel, munkavállalási képességekkel rendelkező munkatársakat foglalkoztassunk, akik egyben képesek gyorsan és folyamatosan alkalmazkodni a gazdasági, társadalmi és technológiai változásokhoz. A belső hatékonyságra koncentráló fejlesztési orientáció lehetővé teszi az erőforrások megfelelő allokálását, így a piacon elfoglalt pozíciónk a jelenleg legvalószínűbb szcenárió szerint tovább fog erősödni. A tulajdonosi kör 2015 óta nagyrészt változatlan, így megvan a befektetői oldalról a hosszabb távú fejlődéshez elengedhetetlen stabilitás. Az üzleti eredmény javítása azonban kihívást jelent, hiszen a létszám csökkentése nélkül, a munkatársak szakértelmének fejlesztése útján kell eredményeket elérnünk.

A projekt célja, hogy frissen végzett, szakképzett munkavállalókat foglalkoztassunk cégünknél, melyre a következő okokból van szükség. Fontosnak tartjuk, hogy olyan munkavállalóink legyenek, akik friss, naprakész tudással rendelkeznek. A szakképzésből kilépő fiatal felnőttek pontosan ilyen ismeretekkel rendelkeznek, tettre kész a hozzáállásuk, magas a munkabírásuk, mellyel az egész cég működésén lendíteni tudnak. Motivációjuk nem csupán a munkával megszerezhető pénz, hanem elsősorban a gyakorlat megszerzése. A projekt által szeretnénk olyan munkavállalókat foglalkoztatni, akikkel a későbbiekben is tudunk együttműködni, akiket a megvalósítás után is tudunk foglalkoztatni. Szeretnénk, hogy az iskola világából kilépő pályakezdők első kézből kapják meg a szakmai tudást, illetve hogy az ott tanultakat nálunk kamatoztassák. A XXI. században a technológiák olyan gyorsan változnak/fejlődnek, hogy ahhoz, hogy ezzel lépést tudjunk tartani, muszáj folyamatosan megújulni, nyitni az újítások felé, azokat alkalmazni a mindennapok során, mert csak így maradhatunk versenyben. A mai modern vevői elvárásoknak megfelelő kiszolgálás biztosítása érdekében szükségesek a kiválasztott eszközök. Ezekkel az eszközökkel a gyakornok megismeri és megtanulja a húsipari piacon elvárt, szakmailag is helytálló, széleskörű kiszolgálás lehetőségeit, valamint elsajátítja a modern technológiákat. Megtanulja a vásárlói igények minél szélesebb körben történő kielégítésének lehetőségeit a szolgáltatások és a színvonal bővítésével egy időben. A különböző eszközök segítségével megtanulhatja az áruk megfelelő tárolását (megfelelő tárolási hely, hőmérséklet, páratartalom megválasztása és betartása).


A kedvezményezett neve:

L’roy Bistro Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:

A L’Roy Bistro Kft. versenyképességének megőrzését segítő beruházás

A szerződött támogatás összege:

7 758 240 Ft

A támogatás mértéke:

70%

A projekt fizikai befejezési dátuma:

2021.12.31.

A projekt azonosító száma:

VEKOP-1.2.6-20-2020-00467

A projekt tartalmának bemutatása:

Projektünk legfőbb célkitűzése munkavállalóink teljes létszámának hosszútávú megtartása. Ehhez technológiai megújulásra van szükség, ami a speciális, modern és korszerű, termelékenységet nagyfokúan növelő eszközök beszerzésének segítségével jöhet létre. Mindez a cég fejlődéséhez és a termelés összjavításához járul hozzá: professzionális eszközökkel magasabb minőségű termékeket tudunk értékesíteni célcsoportunk számára. A magasabban képzett szaktudással rendelkező munkavállaóink minőségibb szolgáltatást tudnak nyújtani számukra, mindezt a megfelelő technikai eszközparkkal tudjuk megvalósítani. Az eszközök a konyhai gépparkot fogják növelni. Elsősorban az ételek elkészítési idejét fogják lerövidíteni. A konyhai munka gyorsabb, egyszerűbb, modernebb, korszerűbb lesz, biztosítva ezzel egy innovatív konyhai környezetet. Az ételek minőségét szeretnénk meg jobban standardizálni a beszerzett gépekkel. Cégünk piaci előnyét elsősorban a budai lokáció, a kellemes és frekventált környezet biztosítja. Emellett változatos, szezononként megújuló étlapunk igazi egyedülálló fogásokból épül fel, melyek között a járványhelyzet után visszatérő régi vendégeink megtalálhatják majd új kedvenceiket.

A professzionális konyhai berendezéseknek köszönhetően egy korszerűsített étterem várja majd vendégeit a járványhelyzet után.