ESZA logo

Kedvezményezett neve: L’roy Bistro Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Munkavállalók képzése a L’roy Bistro Kft.-nél
Szerződött támogatás összege: 14 170 000 Ft
Támogatás mértéke: 100 %
Projekt befejezési dátuma: 2021.02.28
Projekt azonosító száma: VEKOP-8.5.3-17-2018-00006

Projekt leírás:

Fontosnak tartottuk, hogy munkavállalóink folyamatosan fejlődjenek, újabb képességekre, kompetenciákra tegyenek szert. Úgy gondoljuk, hogy a mai gyorsan változó gazdasági igényekre így lehet a legjobban reagálni.

Jelen pályázat lehetővé tette számunkra, hogy versenyképes, a gazdaság igényeinek megfelelő képzettséggel, munkavállalási képességekkel rendelkező munkatársakat képezzünk, akik egyben képesek gyorsan és folyamatosan alkalmazkodni a gazdasági, társadalmi és technológiai változásokhoz. A belső hatékonyságra koncentráló fejlesztési orientáció lehetővé teszi az erőforrások megfelelő allokálását, így a piacon elfoglalt pozíciónk a jelenleg legvalószínűbb szcenárió szerint tovább fog erősödni. Az üzleti eredmény javítása azonban kihívást jelent, hiszen a létszám csökkentése nélkül, a munkatársak szakértelmének fejlesztése útján kell eredményeket elérnünk.

A képzések, és ezek által a dolgozók ismereteinek növelése és képességeik fejlesztése olyan feladat, amely állandó kihívást jelent cégünk számára. Stratégiai céljaink egyike a „life-long learning”, azaz az élethosszig tartó tanulás támogatása, amely nemcsak Európai Uniós ajánlás, hanem életbevágó szükségszerűség minden olyan vállalat számára, amely hosszabb távon szeretne növekedést és teljesítményjavulást felmutatni a saját piacán. Fontos volt cégünk számára a pályázati lehetőség, hogy a munkavállalók számára lehetőséget teremtsen egy manapság létfontosságú képzettség megszerzésére. Informális vélemény-felmérés keretében a részvevők mindegyike jelezte igényét a projektben való részvételre, ezért motivációs oldalon nem volt probléma a projekt sikerességével.

A pályázat során a képzésbe 20 fő munkavállaló került bevonásra.

A következő képzések valósultak meg:

Kommunikációs alapismeretek

Együttműködés és önérvényesítés

Értékesítés haladóknak

Számítástechnikai kompetenciák fejlesztés – Táblázatkezelés

A minőségi szolgáltatás fortélyai

Minden képzés sikeresen megvalósult, és teljesült a 20 fő bevonása, mindenki megkapta a tanúsítványokat az elvégzett képzések után.